Friday, September 13, 2013

PRODUK APEKAH?

Semenjak dua menjak nih banyak sangat produk kecantikkan tak kira la yang advertise kat laman sosial ker,paper ker,blog ker @ mana2 laman yang boley mempromosikan tentang khasiat dan kebaikan produk yang mereka guna..me? after bersalin ni senang sangat kene serangan gastrik..kalo dedulu lapor bley tahan lagik tapi skang perut x boley kosong ckit mesti dah rasa senak kat uluhati lar,tulang belakang da mula menyengat la rasa sesak nafas pun ada...tapi me x rasa lapar pun.agaknyer angin kat badan nih banyak lagiklah rasanyer...nekad nak berurut balik pasni..aritu patutnyer... tapi bley plak after pantang tu terlupa amik no phonenyer(bidan urut)..kene la minta balik kat jiran sebelah rumah(coz dia rekemen)...kurto betul lar...:)

peningkatan umur nih harus kene ada produk yang menyihatkan badan kita,ditambah plak dengan tanggungjawab yang bertambah..arrrkkkkooo..jawab iqram..tagline me punyer anak..kolagen pun da banyak hilang..yelah kalo tak silap umur 25 ke bawah kolagen tu maintain lagik..bila dah naik umur ni makin la menyusutkan.?..so perlu topup dengan produk yang diyakini...tapi sampai skang me xder lagik produk yang menjadi pilihan..kalo ada member blogger yang dah pernah  cuba produk yang memang orang kata okay..suggest2 la dcni yer..me macam tu lah takut nak mencuba....bukan aper takot  len plak jadinyer nanti heee... yang pernah dengar produk tabita lah,ephyra lah,beauty  essence la..ermmm..tapi rege memang mahai la.tapi .kalo seiring dengan kehasiatannyer  dan memang okey,xper jugak...tapi kalo tetiba model produk tu asalnyer memang dah putih melepak  n disebabkan memakai produk tut..tu yang kononnyer buatkan dia putih  tu memang x beli la me..sebab macam tipu pun ader..tapi  me xder la nak beli produk memutihkan badan cuma nak topup produk yang boley meningkatkan lagi tahap kesihatan me yang agak menurun...

kaylah ...kalo ada cadangan dropby la dcni..yer..:)

1 comment :

  1. betul tu..byk skrang ni produk2 untuk diri kite..ckp je masalah ape..ade je..

    ReplyDelete