Monday, April 08, 2013

MALAIKAT KECIL YANG DINANTI


    

Membeli barang keperluan bayi memang sesuatu yang seronok dan comel sangat..comel ker?comel lagi kak ton hahahaha....macam biasa aku bab-bab beli barang keperluan baby nih tak seberapa terror  so aku dengan en.suami pun mengajak mak mentua aka P.A.kami untuk memenuhi misi kami tuh..heeee...misi kami tercapai juga.."beli baju ckit-ckit jer dulu..sbb baby kan cepat membesar..itu saranan mak mentua vogue aku..aku okay kan ajer...wala...abes jer shopping,maka en.somi pun mula membayar kat kaunter...time tu aku pun terlupa nak cucuk duit konon nak  share bersamalah...alhamdullilah..en.somi dah settlekan semua...save pulus aku kan?ini jerlah pun citernyer...



antaranyer..contoh jer nih...from en.google

No comments :

Post a Comment