Monday, January 14, 2013

AIR GULA YANG SUPERB SEDAP

Salam..eherrmm...tgh loya-loya ni pun,belog tetap jangan dilupa,eventhough view-view saja pun suda cukup suda..eh..eh dah macam lagu sape tu yer,ai x ingatlah tapi kira sedaplaj jugak lagu tu..heee...eh entri nyer pun pasai air gula kan?giler x sedap,ai first time minum air gula ritu aiiyarrrkkk..rasa nak terkeluar air mata...manis merdu..dah la  gelas besar  jgn sesekali ko cuba nak muntahkan air tu,kalo idak ko kene repeat balik,aduyai dah la ai lapor pas minum tu jgn ingat voley makan dan minum..nehi heii...yer.after 2 hours eherrmmm..suntik lagik amik darah ko..resultnyer dlm dua tiga ari jugak la...ai punyer result memula ok,yg kedua tu plak x bape nk cantik...so pastu kene p klinik nak tadah telinga dengar ceramah pakar pemakanan..ala kesiannyerr.

..hoi bab-bab nak p klinik ni la ai malas...kaco la ai nak kojer...uhuhu...skang nih telan la ai  mineral water bebanyak yer doa-doakan semuanyer okay sajork...sbb dengor citernyer si misi tu nak amik darah ai lagik,ha gitu gamaknyer....dah ai alahan,makanan yang manis jer bisa ai telan,maka begitulah result darah ku...uhuhuhuuu...x mao minum air gula..rasa loya,mabuk,khayal  semua ada,kalo hang cakap dengan ai pun serupa u cakap dengan dinding,layan khayal gula manis merdu tu...ha begitu penangan dia...okaylah...sampai dcni sahaja...kalo anda ada pengalaman macam ai nih...mehl la share,mane tao ada tips-tips yang boley dikongsi bersama...sharing is caring...byee...bloggers fren...ciaoooww...

2 comments :