Thursday, December 06, 2012

ANNUAL DINNER 2012

Kebiasaannya dinner akan dibuat pada hari sabtu,tetapi memandangkan banyak tempat yang  telah dibooking oleh event dari kompeni yang lain, maka terpaksalah dinner untuk kali ni diputuskan untuk dibuat pada hari RABU....Sekali lagi ra..buu....,dan besoknyer kene datang keje macam ari biasa no cuti-cuti..,penatnyer badan walaupun tak drive,hanya menjadi penumpang tegar jer pun...dah ke laut dah rasanya badan dan urat-uratan...mihmihmih...

Aku nak tulis lagi tapi macam dah tepu jer kepala aku nih...so lelayan gambar jerlah yer korank heh....:)

Pose memasing
Antara menu yang menarik

Shila Amzah artisnyer


4 comments :

  1. cik mun: aah...blue ocean futuristik katanyer mihmihmih...

    ReplyDelete
  2. Bestnya ^_^
    Tapi memang tak best bila annual dinner time kerja kan...

    ReplyDelete
  3. Dunia Wilma: aah...letih giler..besoknya keje...mengantuk sangat...

    ReplyDelete