Tuesday, October 16, 2012

SKETSA ADAM & HAWA...

Bila bercerita  pasal  apa-apa favourite yang kiter gemor,mesti nada teruja tu ada kan?heee.. skang nih demam dengan citer adam & hawa,ala yang citer dari novel tu...da abes khatam dah pun citernyer...tapi kalo dah masuk drama tu ada la sedikit kekurangannya tapi tetap best...citer ni en.somi x layan coz astrok kat umah xder channel nih,so mengambil  kesempatan kat opis jerlah layan malaymovies...ermmm..pelakonnya sape lagi kalo bukan hero semalaya...aron ajis n nadia nissa..confirm cairlah tengok lakonan dorank ni kan?...hew..hew..so nak dijadikan cerita,ini antara babak story sayer dengan en.somi...

me: eh bang..citer terbaru skang nih kat astro bestlah,citer ape namanyer tu adam & hawa?(ceh buat2 lupa tajuk)
him: ye ke?ntahlah..x layan citer jiwang lendir semua nih...(blurrr..)
me:eh..eh..abg x tengok lagik citer nih,sekali dah tengok mesti nak tengok lagi episod seterusnya..dahlah aron ajis plak tu...tapi pelakon perempuannya tu bese-bese jerlah..:)(mode bersemangat nk propa)
him:owh...maya karin x berlakon sekali ker dalam citer tu?
me:maya...?xlah..daripada amik maya bayek amik sayer nih ha...kan ada ala-ala maya karinnyer...bahahhaha..(.matik ar perasan abes)
him:bahahahha...sayang nih kalo bab perasan ni,memang jadilah....aduyai...
me:eh..eh x perasan tao,ada member yang cakap macam?..yer..macam tu dah sama dengan serupalah kalo x maya karin, adik maya karinlah.....(1 package dia btao)
him:hahahhaha....kawan sayang tu juling kot...adakah?.(gelak lagi kuat,sampai sakit telinga aku)
me:ermmm...malas la nak layan abg nih...bayek i p mandi..(sambil berjalan dan menjeling kat abang)
him:elok-elok mandi dalam bilik air tu...jangan lama-lama sangat ,almaklumlah la  feeling-feeling maya karin..
me:perlu ke? (sambil buat muka seribu satu kedut)

* kan?x bersemangat nak puji isteri tao.. heeee...walaupun rupa tu x sama pun kan?(hahahha...gelak dalam hati)



3 comments :

  1. You're tagged. Here http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
  2. hehehe jomla tgk di blog sy~btw tq follow yer :)

    ReplyDelete