Thursday, October 04, 2012

KOLAGEN oh KOLAGEN..

Bercerita pasal kolagen nih,sayer memang fail sikitlah,if memang dah pernah meneray mungkin bley bagi testimoninyer kat korank kan?tapi semenjak dah pandai berfikir yang umur itu(sayer) semakin menginjak ke alam ketuaan,jadi alternatif itu harus ada la kan?sape xnak kulit putih halus gebu xder sedikit pun celakaannyer kan?eh dah ke celaka plak perginyer,cela maksud sayer heee...Dah separuh nyawa sayer google nih, adalah yang menyentap di hati dan jiwa cuma dalam benak tu memikirkan sesuai ke you?okay ker?ohmaygaddd!...macam-macam lagik la..So,ikut MYR...dalam wallet,beli yang murah dululah,yang budget-budget lagik...hoi!...budget-budget pun mane taok sesuaikan,yang penting dalaman tu harus sihat..

Hati sayer terpanggil macam... something going out from my head(imagine)  asyik sakit jer sayer nih,selang 2 bulan mesti sakit,kalo x batuk,demam,flu,sneezing,itchy tu semua seangkatan rajin benor landing-landing kat badan sayer nih,member len rilek jer pun bila terkene sedikit tempias ujan...aiiihhh...ker antibodi sayer nih lemah...x termasuk lagi dengan bahu yang rajin benar tegang uratnyer...nak pusing pun payah...:(
So,mungkin juga kolagen nih voley membantu kan?my andaian jerlah tu...tapi if x try mane tao kan?jom kita cuci-cuci mata produk yang dalam igauan tu,heee...yang mungkin mampu memberikan perubahan kesihatan kepada diriku...jom kita layankan....(ehsan mr google,timakasih yoh)

cordy Belle

 

Formulasi Cordy Belle adalah minuman berkhasiat Beri,Ekstraksi epal,Manjakani(Quercus infestoria),Pueraria Lobata dan Inulin dan diperkayakan dengan Marin Kolagen dari Korea bersaiz kecil,hanya 500 Dalton(produk biasa:1000 - 3000 Da)yang terbukti paling berkesan dalam penyerapan gastrointestinal.


Minuman enak terpaten yang kaya AOX.

Ramuan herba mahal seperti Kultur Cordyceps Ekstrak,Manjakani Ekstrak,Pueraria Lobata Ekstrak untuk penjagaan dalaman dan luaran badan.

Kaya Epal Polifenol (Procyanidin, Chatechin, Plorizin-appjfnol) yang membantu kesihatan kulit,rambut dan sistem badan.

Terbukti berkesan untuk meningkatkan kekenyalan dan ketegangan kulit.



Mari kita lihat apa manfaat dan kebaikan Cordy Belle untuk wanita:



menjadikan kulit cantik, lembab dan elastik



meregulasikan hormon dan penjagaan dalaman badan



penghalang UVA/UVB daripada sinaran matahari (oral sun block)



mengurangkan parut dan kesan jerawat



menyihatkan rawan dan sendi tulang

koko kolagen
Cocoa Collagen Power Plus merupakan produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman. Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. 
el marino
Bina masa depan kulit anda dengan EL Marino, 3 aksi sasaran untuk kulit sempurna dari dalaman:

1. Menyekat enzim yg menguraikan struktur kolagen dan elastin kulit.

2. Mempertingkatkan sintesis kolagen dan elastin baru.

3. Menambah semula kolagen dan elastin yg hilang dalam dermis.


Terbukti dan teruji secara klinikal dengan wanita Asia*, selepas penggunaan 4 minggu:
100% mengalami pengurangan garisan halus dan kedutan.

85% mengalami peningkatan dalam kelicinan kulit.

78% mengalami peningkatan dalam penghidratan kulit.

52% mengalami pencerahan tompok gelap.

P/S:ada yang berkenan di hati?@ ada sebarang cadangan,lantingkan dcni yer..:)

3 comments :

  1. nice post,ehemmm nak cube la :) follow sini

    ReplyDelete
  2. Iena CHIKAKO: Jom iena kiter neray kolagen ni...heee..

    ReplyDelete
  3. salam..saya zakiah..saya ingin berkongsi sesuatu yang menarik tentang isu yang diperkatakan..dan yang menarik perhatian saya ialah isu yang di mainkan adalah produk yang saya gunakan dan saya amalkan sejak saya habis berpantang hari tu cordybelle..jadi saya kongsikan bersama adakah berkesan atau hanya bisness semata-mata.hasil penggunaan saya selama 1kotak apa yang saya dapati..2-3 sachet pertama kulit dah nampak kesan..cerah..lembut..berseri..dan saya suka dengan perubahan itu..perempuan kan..memang lah suka kulit cantik..parut2 saya dah kurang dan hampir hilang..halus..abis tempoh berpantang..saya dapati hubungan suami isteri kembali intim..rapat..malah tenaga berada ditahap yang sangat memuaskan..keputihan yang dialami hilang..badan kembali ke bentuk asal..dan p1 lagi susu pun keluar banyak..all in 1..berbaloi2kan..produk lain pun bukan xelok cuma lambat skit..kita ni bukan nya penyabar sangat..duit pun laju je keluar..klu xberkesan nanti nak try yang lain plak..pas tu yang lain plak..so last2 kita yang sakit..duit pun habis..so kalau ada sapa2 yang nk cuba cordybelle memang saya sarankan..dan boleh contact saya 0197984516-zakiah...cantik |sihat|menawan..

    ReplyDelete