Friday, September 28, 2012

SEGMEN I FOLLOW

Salam, amacam arini ada sihat ka?Selalu dan kerap sangatlah, acapkali nk tegur orang ayat nilah yang banyak memberikan respon on the sport kepada si pendengar soalan..hehehe...Ada perasan x tajuk entrinyer ituew.bukan i follow (4) salleh yacob tu.gurau jer ..:)ermm...actually ramai jer yang dah buat,sayer jer pun terhegeh-hegeh dan tersipu siput baru nak buat...kan?kekadang tu bukan apa..terfikir jugak,mana tao dengan adanya segmen sebegini follower pun akan menjadi bertambah...dan blogger lain pun sedar akan wujudnyer blog picisan macam sayer nih..(humble sangat) :)..ahahaha..sudahlah...nowadays...semakin ramai yang buat blog...tujuan?ada bermacam-macam tujuan,contoh ayu spt:

1:nak tambah kenalan
2:berniaga online
3:diari
4:resepi
5:shopping barangan
6:melancong
7:keluarga
8:citer pasal artis(paling org suker nk click tekan & tgk,x caye tanyalah beautifulnara)
9: contest nuffnang & yg lain-lain(menjamin $ masyuk!)
10:Blog jenayah(mcm mazidul sidek)pun hokey...
yang len-len tu..ada lagik?lanting-lantingkanlah kat cni yer...dan adanyer shoutbox nih pun sedikit sebanyak membantu kita dan followers kita saling memfollow diantara satu sama lain...ternyata ada jugak blogger yang x suka...tapi majhoritinyer suker la kan?kalo x xkan ada SEGMEN I FOLLOW nih..kaylah youoolsss...dibawah ni kan contohnyer:


Norsalmi: Balas kunjungan n follow.. 156
27 Sep 12, 09:02 PM
Ieja: Jalan-jalan disini hilangkan boring.
Bagi awak trafik free. :)
27 Sep 12, 08:10 PM
harrazdani: dah follow balik...thanks
27 Sep 12, 08:10 PM
harrazdani: salam sahabat
27 Sep 12, 06:40 PM
mr.moustache: singgah sini (:
27 Sep 12, 05:53 PM
Liyaa Mf: 154 lapor diri! :P
27 Sep 12, 05:27 PM
sekampung: singgah balik ya..
27 Sep 12, 05:20 PM
miyamienatasha: tq,semua yg memfollow..luv u ollss...:)
27 Sep 12, 04:07 PM
Raja Ratu: blogwalking sebelum meeting.. jom ke elykojal.blogspot.com lak ya..

p/s:jangan tersipu-malu  nak follow...:)

6 comments :

  1. Usaha yg bagus~
    semoga follower natasya akan terus bertambah :)
    gud luck ^_^

    ReplyDelete
  2. kalau mcm tu, jom la follow sy jugak...=)

    ReplyDelete
  3. nabilah:thanx nabilah...:)

    nurul iman: mari memfollow..:)

    ReplyDelete
  4. hai awk. salam perkenalan..... aktif berblog?

    ReplyDelete
  5. try hilangkan word verification. mudah utk komen.

    ReplyDelete
  6. Leeza dayasari: eh..ada word verification yer?x pacan plak.nanti sayer try hilangkan :)

    ReplyDelete