Thursday, August 09, 2012

TUKAR IMEJ


Agak dah lama jugalah rasanyer sayer menyimpan rambut panjang,tapi kali nih macam dah xle nak cover lagilah..tahan punya tahan..rambut ni asyik gugur jer tapi xder la sampai botak ngeee..syampu herba yang direkemenkan pun x bape nak jalan...:( (tetiber teringat pakar rambut yun nam hair care)ngeee...sumpahlah x mao jadik macam tuh..cuma bila time nak menyikat rambut,bersyampu time nak mandi tu...mulalah sesenang rasa jer nak luruh rambut tu..aiissshh..xle jadi nih...Begitu juga time nak menyapu kat rumah,habuk x banyak mana pun..rambut jer yang lebih...Jadi untuk tidak mao berfikir panjang lagik,haruslah daku berkorban memotong rambut nih,agak-agak nak jumpa lg x aunty momo tu ..ala hairdresser aritu...pasal rambut sayer nih x wat waterjack(ke hapo benda ntah) katanyer..itu yang dok asyik gugok ajer tu...xpelah sayer nekad x mao berpesen-pesen sangatlah...potong square pendek janji voley ikat x gitu...kalo rambut x ikat x sahlah you coz kalo bertudung dia jadik rimaslah, peluh-peluh kat tengkuk tuh kan?pengalaman sendirilah ni..korank plak macam mana,ada serupakah?

ingat nak cut macam nih jerlah simple n nice...
1) so sweet menceceh-ceceh..:)

2) macam nih pun voley,mak bagi...ngeee...
3) Yang ni?mao sik?sik mao kamek eh...larikkk en somi...ngeee...

2 comments :

  1. mngalami masalah yang sama.. tapi sayang nak potong.. hehe

    ReplyDelete
  2. shizansyafik:kan?sayang nak potong..dahlah lambat giler nak panjang balik ngee..

    ReplyDelete