Tuesday, August 14, 2012

SHARING IS CARING!

Ehem-ehem...korank-korank semua jangan buat tak nampak yer,beta amatlah murka kalo rakyat beta tak nampak..eh.eh..aper yang sayer duk kepochi menceceh nih..ngeee...heboh kepoh betullah kan?xkan x?actually thanx to our blogger kiter yang telah mengannouncekan sayer merupakan followernyer yang ke 300,sekurang-kurangnyer dia appreciate jugak para-para follower mayanyer ye dak disamping people-people yang tak tao wujudnyer blog maya sayer yang x seberapa nih,sekurang-kurangnyer adelah yang memfollownyer selepas in kan?,thanx yer little momo @ blognyer sukatykupown.blogspot .Eh..Eh.. luper nak cakap,korank follow, sayer pun akan follow jugaks u all,sharing is caring!..x gitu momo?okeslah you alls...rajin plak mengupdate belog arinih almaklumlah jup lagi mao kuar ngintai-ngintai tudung yang tak terbeli lagik,kan...sape suruh banyak songeh...harap-harap selamatlah dapat mencarik tudung ohsem tu....k bai....  
p/s:mode menunggu bonus duit raya...

No comments :

Post a Comment