Tuesday, August 14, 2012

PERFUME FARCENT

Biasanya kalo kat umah,sayer gunakan wangian ambipure...even kat toilet pun nak bubuh juga penyegar wangian nih (sajer buat kerojer) ngeee...dan sejak akhir-akhir ni tetiber plak bertukar kepada wangian farcent,ummphh..wangi pun wangi,dan sejak ader plak sale murah dan hebat kat giant...waiiseehhh!! bak kata orang sarawak..ngeee...makin menjadik plak tolak trolley angkut wangian farcent tak perlu pandang kiri kanan wahahaha...begitu hebat sekali kuasa membeli dan mengkuruskan duit dalam wallet tu.Lagik plak dengan kawan yang turut sama memberikan sokongan dan dorongan, kecepatan jer tangan mencapai satu persatu wangian yang dijual kira murahlah jugak dari harga biasa.time nak raya ni sale sana sini,tapi baju raya x mao juga turun harganyer.makin naik adalah dari setahun ke setahun..xper amik yang junjung pun jadik asal ada baju raya yer dak?cantik pun cantik...x yah nak gojes sangatlah dengan harga mahal tu.. tup-tup tu ha! kat dapur jugak tempatnyer ngeee....

Wangian?kenapa tetiber citer pasal wangian erk?bukan apa-apaan sih,cuma sajer nak kasi tao yang kat luar sana tuh time beraya nanti  for sure rumah korank mekar mewangi kan? xkan nak berlemuih plak bauan rumah tu...orang nanti nak datang beraya pun segar ajer,eh sayer duk promote wangian farcent pun bukan dapat komisen pun,sajer nak hebah heboh kat u all wangian farcent nih memang wangi,lagik-lagik rumah yang ada aircond..wangian dia cepat jer meresap ke seluruh rumah.okaylah nak citer pepanjang pun tak gunakan? kondisi kesihatan pun x beberapa nak membinalah,sejak kebatukan minggu lepas,far-far go away flu,fever,sneezing etc..so nak tengok rupe wangian FARCENT  ni macam mana?ade kat bawah ni ha..:)


wangian farcent peach ni memang sedap baunya..


2 comments :

  1. biasa farcent guna yang untuk kereta.. yang charcoal punya.. best sangat

    ReplyDelete
  2. owh ader untuk kete punyer yer..haruslah meneray pasni :)

    ReplyDelete