Monday, August 13, 2012

DEMAM NAK RAYA

aduh panasnyer badan..uhuhuhu...
Mood x beberapa nak mood sangatlah monday mornink ni kan,almaklumlah badan tidak beberapa naksihat...demam batuk selsema semua ada,cukup package..baru  dua bulan sihat dari demam aritu skang demam lagik..aduyai..demam ni memang suka sangat agaknyer nak landing-landing kat dalam badan sayer nih,xperlah mungkin juga voley menghapuskan dosa-dosa kecil ngeee...konon-konon petang semalam tu laratlah nak jejalan carik-carik baju raya,dengan cuaca panasnyer..tekak pun dah kering,air liur yang nak ditelan pun macam dah xder jerjalan pun dah senget sebelah the..he.he.he.,ha itulah dia ujiannya berpuasa bila antibodi badan tidak bekerjasama dengan kesihatan(cuba11 lah fhm ayat nih yer) sehelai dua baju raya untuk tahun ni,tudung jer lagik belum jumpa yang voley matching itu baju kurung.Nanti-nantilah drop by kat giant ker tesco ker,coz nak merempit ke jusco macam jauh jer n buank masa jer kan?mencecehlah plak nanti dengan jem bagainyer..so no need to waste ur time natasha...ngeee...

kali nih tagline somi isteri,berbelanja ala kadar sahaja,almaklumlah pitisnyer tidak beberapa nak menyerlah kali ni,tahun lepas ok ckit,tapi tahun nih ada juga yang bisa menolong meringankan beban so alhamdulilahlah...duit raya pun tak bertukar lagik,cuma biskut raya,kerepek,baju raya mak pak mentua,sampul raya pun dah siap,kek lapis sarawak yang my sista veronica nak anta pun tak tao lagik samada poslaju mahu ambil lagi ke x? x mao jadi macam tahun lepas,dah basi baru nak anta,kecewa mak!cuma lantingan duit raya jer dalam perkiraan,itu en somi punyer part..sayer x tao ngeeee...kerjaku di dapur ya..tetiba slank bibik plak kuar....Ermm...hopefully kebahlah demam sayer nih sebelum raya,coz x mao lah kesemputan nanti time nak p sembahyang raya...uhuhuhu....doakan sayer cepat sembuh yer fren blogger semua,okaylah..tetiber jer nak dengar lagu raya,anyway c  ur again!  

 p/s:p klinik amik ubat..


2 comments :

  1. makan ubat sis.. nanti xdapat raye... hehe

    ReplyDelete
  2. shizansyafik:kan? skang ni gigih makan ubat ngeee..

    ReplyDelete