Wednesday, July 25, 2012

MALANG MENIMPA


uhuhuhuuuu...sabar-sabar..

Dunia pasti berputar...
Ada saatnya semua harus berubah..
Ingat pasti bertukar..
Kita harus siap hadapi semua...
Ikhlaskan segalanya..
Jalani semua yang ada...di dunia...

Macam pernah dengar jer lagu ni ke @ pantun yang cuba direka?Alah memang dah ada dah,nilah dia lagu  (ST12)..dunia-dunia..pasti berputar tapi kalo berubah?macam mana tuh?.Alkisahnyer semalam...berubah apabila blog sayer yang satu lagi digodam oleh si programmer nazaryman..eeeii...jahatnyer korank..dah xder keje ker? dahlah siap pasang lagu lagi..xkan cjuk hati sayer bila dengar lagu yang hackers ni masukkan.. sayer  faham dan hackers nih memang xkan faham....penat lelahnyer nak buat blog,tambah lagi dengan followersnyer,nuffnang,tip-tips yang kat dalam tuh...dalam bulan posa ni juga lalat-lalat nih buat kerja menyusahkan blogger picisan macam sayer nih,baru nak kenal dunia blog nih macam mana,kamu dah buat hal...sabar je lah...


Bayangkan disebabkan hackers ni,satu hari dok email sana sini,message kat facebook,tanyer kengkawan yang ada blog, pernah kena x kes macam sayer nih?Haru birulah hidup sayer semalam.Istighfar bebanyak membantu sayer untuk kuat terhadap golongan nih...jangan kamu cuba landing-landing lagi kat blog sayer yang x seberapa nih...Harap sesangat...

9 comments :

  1. salam!niesa berkunjung ke sini..thanks follow niesa...niesa dh follow awk balik... :D

    #awk pnya cbox locked ke?sy xleh nk post mesej..posting failed.. :)

    ReplyDelete
  2. Sy dtg follow awk 4#~ ada prob shoutbox tu..cbe bt balik..ada benda yg dah terlock tu..hoho..

    ReplyDelete
  3. salam.sabar jer yek....
    saya pun dah follow awak gak...
    setiap kehilngan ada rahmat keyh..:)
    salam kenal...

    ReplyDelete
  4. minah bunga:sayer redha jer kak he..he...

    ReplyDelete
  5. jalan2 sini.. sambil follow..

    cian dia.. kena hacked.. piat sikit tlinga org tu

    ReplyDelete
  6. ape yg berlaku ada hikmahnya percayalah hati kamu pasti tenang Insya"Allah:)

    ReplyDelete
  7. AJIB:Tq,ajib :)
    CIK LAUREN WEN:he..hee..

    ReplyDelete
  8. penyangak siber punya angkara , kasihan dia..CikOdah singgah dan follow anda di sini..

    ReplyDelete
  9. CIK ODAH: Terima kasih follow balik :)

    ReplyDelete