Friday, April 27, 2012

Klik...Klik Check Gaji..

Uuiihhh!..rase da lenguh dah tangan aku ni menekan butang affin on9 nih...pukul 10.30am dah check,errmmm...x masuk lg...pukul 11.00am check lg  hampa...x masuk lagi...aaiiihhh...ritu En.bos cakap gaji awal masuk untuk bulan nih....teruja sangat...tapi...nape x masuk2 lagi nih...:( ,jup lg la tu kot  ececeh.:)..ayat penyedap hati untuk menjawab soalan2 yang timbul kat kepala aku ni.......errmmm..Hopefully ada la lebihan duit gaji untuk berjalan-jalan dengan en.suami..aiih...dah lama gak rasanyer kami x berjalan,last sekali aritu berjalan ke genting highland....Dah penat-penat kerja ni apa salahnyer kan,berjalan jauh ckit,hilangkan penat lelah,stress yg berload-load,tp kalo da ada baby nanti..mungkin jadual pun akan bertambah perlahan ckit kot ececeh...perlahan ker?ntah2 lg ligat nk berjalan...kikiki...macam nak p ke pulau perhentian jer tempat nih x pernah jejak lagi,mao ka en suami?

No comments :

Post a Comment